Påskdagen på Åland

Vi tog oss iväg till lekparken precis den tid som vi planerade under morgonen vilket känns helt otroligt. Planen var att Nils skulle somna i vagnen under vår promenad dit vilket han gjorde, sen sov han och sov och sov och missade hela lekparksleken. Inte en enda bild finns från vår lek och promenad för det var sååååå kallt.

Planen inkluderade även viss handling men i Godby centrum var bara macken öppen en söndagsöndag som Påskdagen är.

Väl hemma igen fikade vi varm choklad och skorpor innan vi började med maten som vi tänkt ha som lite påskfirande. Det blev inte så traditionsenligt men mamma trollade fram lite påsk dukning i alla fall så påsken tittade fram även här. Plus att vi såklart målade lite ägg också.

wpid-2015-04-06-08.34.31.jpg.jpeg
Årets påskdukning. I det gulliga lilla.växthuset ser ni Astrids buketter. Som mamma sa: En liten frusen barnhand med en tuffsig bukett tussilago, det blir inte så mycket sötare än så.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *