Bildtrubbel

Jag vill be lite om ursäkt för mitt bloggkrångel. Jag vet inte om alla upplever det men ibland är bilderna jag lägger ut stoooora och av någon anledning anpassar dom sig inte. Jag ser inget som helst mönster när dom blir så och inte. Jag har slutat använda appen i telefonen helt och hållet för den bara tokar till allting.

Det verkar inte heller vara någon skillnad om jag bearbetat bilderna eller inte dom gör så ändå. Ingen bild blir lika stor och det är ett enda sammelsurium av bildstorlekar när man bläddrar i bloggen, suck.

Jag vill med det här meddelandet bara visa att jag är medveten om toket och försöker kolla upp vad det kan vara och vad jag kan göra åt det så att det ska slippa hända.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *