Mitt senaste lifehack

Med lifehack menas såna där små lösningar och tips som kanske inte faller sig naturligt sånt där som man inte riktigt kommer på själv. Genom att använda saker till nåt annat eller på ett annat sätt än vad som är tänkt så har en skapat ett typiskt lifehack.

Google är finfint för att hitta tusentals bilder med smarta lösningar som folk världen över kommit på.

Hur som helst. Mitt senaste sådant som jag och David använde oss av i helgen fick vi från tacoproffsen Emma och Rickard.

image

Genom att lägga ett tortilla bröd underst, under tex tacotubsen som är våra favoriter, så hamnar allt som rasar ner direkt på brödet istället. När man då ätit upp tusen så är det bara att fylla på och så har man en färdig fylld tortilla. Smart, lämpligt och ett typiskt lifehack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *