Mina julklappar – en massa favoriter

Jag fick jättemycket fina saker under julen. Jag tror att jag/vi bara fick sådant som önskats, det gillas.

Ska jag utse några favoriter så är köksradion som vi fick från svärföräldrarna överlägsen etta. Den står i köksfönstret och knäpps igång när vi vaknar och av när vi lägger oss, jag älskarn! Jag och Astrid nynnar och skrålar ikapp med musiken och dansar i köket, jag har saknat ett enkelt sätt att lyssna på musik.

En annan favorit är mina mått som jag fick av Emma. Världens vackraste! Tesked, matsked och halv deciliter och ingenting för den som är supernoga med sina bakrecept för nog att dom säkert är exakta så är kanterna lite buckliga och som synes helt omöjligt att mäta upp ett halvt mått.

I övrigt gick klapparna  fortsatt i kökets tecken. En stor rostfri bunke, stekspade och pastamaskin som alla är välanvända redan.

image

Det här inlägget blev ju ganska meningslöst, jag ville bara ha en andledning att visa upp mina fina köksmått. Från Indiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *