En förtida julklapp och en supernöjd tjej

Planen var att Astrid skulle få sin framåtvända stol i julklapp eller födelsedagspresent. När vi hittade den perfekta stolen så bestämde vi att hon skulle få den på lilla Hilleviksjul. Då vi firar med mormor, Johan, moster Emma och Rickard.

I lördags höll David på att spricka och tyckte att vi skulle ge henne den på en gång. Alltså maken till dålig att hålla presenter hemliga får man leta efter. Men jag hakade såklart på så vi hämtade in det stora paketet. En måttligt intresserad Astrid tyckte väl att den var fin men det var väl inte så mycket mer än så. Dock peppade David så mycket så tillslut gick hon väl med på att ta en tur med den nya stolen i bilen.

Efter det var problemet att få in henne igen. Maken till stolt tjej. Jag gissar att hon var så avvaktande till en början på grund av att hon ju visste att hon skulle få en ny stol och sitta framåt när hon fyller fyra.

wpid-picsart_1416916385710.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *