Den där klockan

När man vaknar just den här speciella morgonen så blir man först glad för att oj vad länge vi fick sova. Sen inser man att nej, det var inte längre än vanligt. I en småbarnsfamiljs värld är en timme till sömn nära på en evighets sömn.

Jag har alltid varit i det närmaste besatt av klockan och tiden. Jag tittar väldigt ofta på klockan både dag och natt. Utan klocka bredvid mig när jag vaknar så får jag nästan panik. Vad jag tror skulle kunna hända om jag för en stund inte vet vad klockan är har jag ingen aning om, det är inte direkt så att jag har en massa viktiga saker att göra.

En ny sak gällande klockan och tid som vi fått stifta bekantskap med är en app som heter Medisafe reminder. Har du medicin du behöver ta varje dag? Använd den! Grymt bra och lämplig. Nils får tre olika mediciner varje dag, en fyra gånger per dygn, en två gånger per dygn och en tredje endast en. Den som tas 4 ggr behöver dessutom tas med rätt spann mellan gångerna. Att då bli påmind (samt väckt nattetid) av ljudet av en skakande pillerburk, awesome!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *