Våren? Knappast tyvärr

image
Att ta en sväng runt parkeringen och ha en värmande sol i ansiktet ger en hopp… men förmodligen falskt sådant, eller vad tror ni?

 

Det har varit två absolut underbara dagar här i Gävle den här veckan. Vädermässigt i alla fall. Som det ser ut utanför fönstret ser även denna dag ut att bjuda upp till vårsol och kvittrande fåglar men det återstår att se för enligt SMHI ser det inte direkt lovande ut sol- och värmässigt.

Hur som helst så är det helt snöfritt, gruset knastrar och solen värmer. MEN det är knappt i slutet av februari och att hoppas på vår kommer bara göra mig själv besviken har jag en känsla av. Jag som trots allt gillar vintern. Jag vill ha snö och kyla, åka skidor, pulka och bygga snögubbar med Astrid. Men nu när det inte blivit vinter ännu och det trots allt är 19 februari så känner jag att den lika gärna kan skita i att komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *