Weekendgetaway familystyle

image

Igår gjorde vi några stackars tågresenärer mindre nöjda med sin fredagsresa. En hyffsat övertaggad treåring hade kite svårt att hålla samtalstonen på en nivå som av andra ses som acceptabel bland folk. Vi valde av prismässiga skäl att åka upptåget till Uppsala och byta där till SL. Nära på halva priset per person, lätt värt ett byte dock med den stora nackdelen att den sista biten är utan toalett. Det sistnämnda framkallade vissa svettningar när tidigare nämnd treåring börjar ropa att hon är kissis. Hon klarade att hålla sig och tack vara snällaste personen någonsin, bakom växlingsdisken vid toaletterna på stationen, så slutade det lyckligt. Vi blev insläppta på toa trots att vi inte hade några skramliga mynt.

Vi tog en promenad genom stan ner till Stureplan där vi checkade in på Anglais och kollad in rummet en sväng innan vi drog vidare för att hälsa på en familj som även dom snart, mycket snart, blir fyra. En mycket trevlig kväll med pasta, lek och magjämförelse. Vi landade på rummet igen alldeles försent enligt liten tjej som var mest bara hysterisk när det gällde nattförberedelser. En tidig morgon dessutom borgar för en härlig dag.
image
Såklart ska ungen ha en macka med Nutella till frukost tyckte mamman. Dock valdes den snabbt bort till förmån för honunsmelon och ananas, klart man blir lite stolt när hon gör såna val ändå.

Nu dags att göra oss iordning. Bamse-bio står på dagordningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *