c/o GERD – ansiktsvård

I julklapp av min mamma fick jag ett underbart paket med ansiktsvård, rengöring, ansiktsvatten och insmörjning i ett lite annorlunda stuk.

Just rengöringen är från en liten tillverkare c/o Gerd, som är lokaliserad i Jokkmokk, bara det i sig tycker jag är härligt, och drivs av två syskon sedan 2008 med lite tillverkningshjälp av deras föräldrar om jag förstått det hela rätt.

Rengöringen är i alla fall helt underbar och tar bort både smuts och smink(!) mjukt och skönt. Att testa hudvårdsprodukter när man är gravid kan ju ge en viss missvisande bild men jag hoppas att den ska funka lika bra för mig när bebis har kommit. Jag kommer absolut fortsätta med denna och köpa en ny när den är slut. Dock står det att man ska ha torr hud när man använder den och sen skölja med ljummet vatten. Eftersom jag oftast tvättar ansiktet i duschen så tycker jag att det har funkat lika bra med fuktig hy faktiskt, kanske jag förändrar något verksamt men huvudsaken att den funkar tycker jag.

 

Ansiktsvatten och smörja är inte från c/o Gerd utan är producerat lokalt på Åland, ett inlägg om dessa kommer i ett senare inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *