Söndagsutflykt

I söndags hängde vi med Björkefamiljen ute på isen. Vi klarade oss från att blåsa bort eftersom det blåste i vårt tycke från rätt håll. Solsken, blankis, brasa och grillad korv det är mumsfilibabba för både kropp och själ. Att jag dessutom hade svängt ihop grymt goda saffransmuffins med vit choklad att bjuda på kändes som kronan på verket (recept kommer, var lugna).

Thealie hade skridskor med sig som Astrid fick prova, efter vissa protester. Provåket bådade väl inte sådär jättegott inför en eventuell slalompremiär för lilla fröken. När fötterna åkte iväg blev hon helt lealös, precis som förra året när vi satte på henne skidor. Hon var helnöjd med att åka runt på fötterna och provade skridskorna bara en kort stund vilket kanske var lika bra inför framtida försök.

Det blev några riktigt sköna och välbehövliga utetimmar. Tyvärr luktar varenda klädesplagg som en rök och eftersom jag inte har så värst mycket att välja på så är det bara att bita i det sura och slänga på sig den rökta jackan och fara till jobbet imorgon.
image

2 reaktioner till “Söndagsutflykt”

    1. Haha ja det gick inte att komma undan 🙂 Jag tycker fortfarande efter 3 dagar att jag känner lukten av rök då och då (förutom från jackan alltså).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *