Mormorshelg med Sven på besök

I torsdagskväll höll sig Sven fortfarande i södra Sverige så mamma kunde komma fram helt utan problem vilket vi alla var glada för. Jag och Astrid hämtade vid stationen, hon blev helt nipprig när vi väl får syn på mormor och börjar studsa på stället av lycka.

Fredagen hade Astrid och mormor för sig själva, även om jag och D kom tidigare då risk fanns att vi annars skulle bli utesnöade från Hillevik. Sven, vinterns första storm, bjöd under natten och morgonen upp till dans med ca 2 dm vindpinad snö och härliga drivor efter vägen. Vi fick inget gjort och istället för att göra paj som stod på matlistan så körde vi i stormen till trödje och hämtade pizza.

Lördagen bestod av en lat förmiddag innan vi åkte till Valbo för hårklippning och julbord på IKEA. Konstigt nog så blev det knappt något shoppat, förutom lite ljus på IKEA och en påse godsaker från apoteket. En riktigt härlig dag hade vi tjejer ute i Valbo i allafall. Det är så roligt att ha lilla fröken med sig, hon är nästan alltid glad, tjatar såklart om småsaker och är väldigt envis men man kan oftast resonera med henne och ta oss vidare.
image

Igår skjutsade vi mamma/mormor till stationen men innan det hann vi med morgonmys, adventsfrukost med nybakade tekakor, 1 timme ute i minus 9 grader samt en liten sovstund tillsammans i soffan.
image

Tack för en härligt skön helg älskade mamma! Tur att du kommer snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *