Men magen då?

Att ha varit gravid en gång tidigare bäddar såklart för otaliga jämförelser. Personligen jämför jag flera gånger om dagen tror jag. Hur jag mår, hur kroppen känns men främst hur enormt mycket större magen känns och är den här gången. Både i total storlek just nu och i hur mycket snabbare den syntes nu än förra gången.

Att börja graviditeten med ett antal (oki ganska många) kilo mer än första och i sämre kroppsligt ”skick” gör väl sitt till kan jag tänka mig. Vi har nu 10 veckor kvar av väntan och känner mig tyngre och klumpigare än jag någonsin gjorde under de förra 40 veckorna.

Nåja, jag tänkte bjuda på en suddig bild iaf hur magen ser ut i dagsläget och hur magen såg ut nästan på samma dag förra gången.

magcollage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *