Gravidkrämpor hör upp! Ni är INTE välkomna!

Efter att under 3 kvällar ha stretchat de vanliga korta musklerna utan förbättring i vare sig rygg eller ljumskar så är det väl bara att inse fakta. Min kropp kommer inte att klara den här omgången lika bra som den förra. När jag var gravid med Astrid hade jag inga som helst problem. I vecka 35 tex var vi ute i skogen och traskade över åkrar och ner i lerhål för att titta på Novemberkåsan, frågan är om jag skulle klara nåt sånt ens nu.

Det är ju inget att göra åt men jag känner att jag har lite svårt att ta in att jag ska gå i 15 veckor till och ha såhär ont, och förmodligen värre. Jag vet inte om jag ska sitta eller stå på jobbet och när jag kommer hem är det soffan som gäller för att få magen att slappna av litegrann vilket gör att när jag väl reser mig så hugger kniven i vekryggen och man skriker till utan att man kan göra nåt åt det. För att inte tala om halsbrännan, jag börjar fundera på om jag ens har nån magmun kvar överhuvudtaget.

Är det förresten nån som har nåt tips på hur jag kan sträcka ut sätesmuskeln när en stor mage är ivägen?

4 reaktioner till “Gravidkrämpor hör upp! Ni är INTE välkomna!”

 1. Stretchtips:

  Lägg dig på rygg på golvet/yogamatta. Äsch. Försökte skriva en slags beskrivning men det var så krångligt, så jag googlade upp mina två favoriter.

  http://www.direktpress.se/Global/Bloggar/blogg-traninghalsa/imagesCA6TI7P6.jpg

  http://img6.imageshack.us/img6/7326/rumopa.jpg

  Dessa brukar jag varva mellan, den övre kan man ta hjälp av någon som kan trycka lite på benet som man vilar det andra på, om du förstår. Haha!

  Hoppas gravidkrämporna håller sig ganska snälla ändå. Puss!

 2. ..Om det ar mojligt att genomfora med dina smartor sa har min naprapat lart mig att staende lagga upp benet pa ett bord, med yttersidan ned mot bordet och knat i vinkel… Det var svart att forklara i tex, ring om jag ska forklara battre.
  Kram fran kusinen med samma issues

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *