Några timmar till ledighet

Något jag saknade, och kommer att sakna, när jag var mammaledig var fredagskänslan. Såklart var fredagskvällarna  lite extra mysiga eftersom D kom hem och var på fredagshumör inför två dagars ledighet. Men den där känslan att varenda minut som tickar är en minut närmare mys och lek istället för stress och fix den infann sig inte riktigt när man var föräldraledig tycker jag, för då ÄR man ju liksom inte ledig dom där två dagarna. Jag tror flera av er förstår vad jag menar.

En dag som den här, när det hela veckan varit ett helt underbart höstväder, solen värmer och inget kunde reta mig på vägen hit… ja då längtar jag efter att få plocka upp Astrid hos Helena så det värker i hela kroppen. Jag lovade i morse att vi skulle måla naglarna ikväll så det blir nog ingen utevistelse som jag först var lite sugen på utan det blir nog käk och sen lite målning av naglarna, följt av det obligatoriska fredagsmyset. Love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *