Vardagen är åter

Tredje dagen tillbaka på jobbet. Jag känner att jag börjar komma in i vardagens normalitet och rutiner.

Astrid är tillbaka hos sin älskade Helena och är numer helt blöjfri på dagarna vilket är såååå skönt. De två dagarna som har varit har som badat en massa, både på stranden och en pool.  I måndags var det så idylliskt och jag kände mig så lyckligt lottad att ha fått flytta till Hillevik när jag möter ett nybadat och rosigt barn efter att ha busat på stranden hela eftermiddagen.

Igår kväll gick jag och Astrid ner och tog ett kvällsdopp efter maten. Vattnet var inte direkt 25 grader varmt om man säger så men det var skönt när man väl kom i, kanske 19 eller nåt. Det som är tråkigt med att gå ner sådär är att det är helt omöjligt att få henne hem därifrån, vi blir nästan alltid ovänner och jag känner att jag inte har nån aning om hur jag ska få hem henne utan att helt sonika gå därifrån och vänta tills hon kommer skrikande efter. Det är inte roligt men jag tycker jag provat alla vinklar under den här sommaren. Nån som har nåt tips?

Nu blir det nog inte många fler kvällsdopp. Det är svårt att få till det på kvällarna och den här och nästa helg är vi bortresta/upptagna. Sommaren kanske är över? Sensommaren är här, dags att njuta av den istället. Enligt prognosen ska vädret vara hyfsat stadigt med sol och uppehåll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *