Resdags igen – Bodrum Imperial

Tanken var även i år att vi kaaaanske inte skulle resa, vi insåg ganska tidigt i våras att det inte skulle hålla så det var bara att börja leta. Vi hittade vad vi sökte. Vi har valt ett hotell långt från happenings, butiker och restauranger. Vi åker för att enbart lata oss, leka, busa, äta och hänga bara vi tre och kanske Bamse och hans vänner. Valet föll på Bodrum Imperial, ett medelklass hotell med enbart all inclusive. Man behöver inte ens ha ett sånt där irriterande band på sig, underbart! Här finns inget annat att göra, precis vad vi ville ha i år. Vi får väl se efteråt om vi överlevde eller om vi gick varandra på nerverna. Härligt ska det bli i alla fall.

Tre veckor och en dag kvar!

hotel-7727-1-0215976-mainimage-1212150140
(Bilden är en länk till hotellet)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *