En ny smak

Alltför länge har jag berövad den underbara Coca Cola-smaken, närmare bestämt i nästan tre år. Plötsligt en dag när jag provsmakade en mun Cola (observera att jag ALLTID menar äkta Coca Cola när jag bara säger Cola) av D på Mc Donken så smakade det som det ska, typ nästan i alla fall. Detta har gjort att jag numer känner en viss besatthet. Tack gode gud för Cola Zero måste jag säga! Jag struntar i vad den innehåller istället för socker. Den smakar FAKTISKT som riktig Cola men den är inte full med socker så man kan dricka en även på vardagar. Jag som så sällan dricker läsk överhuvudtaget köper liksom burkar och dricker vid skrivbordet.

Förmodligen går det väl över snart men mmmmmmmm vad läskande och gott det är!

image1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *