Skitteknik!

Och nu ska jag inte prata om bästa sättet att sitta på toaletten alltså utan istället vräka ur mig lite ilska och galla över allt som kan gå fel med datorer och minnen och batteriet och fan och hans moster (älskar antalet och här).

Helt plötsligt en dag när jag skulle skicka upp en bild på Instagram (tuffjanna heter jag där) så får jag upp ett underligt och felstavat meddelande om att jag inte har tillräckligt med utrymme. Nähä tänkte jag, attans då. Så sätter jag mig nu för att föra över bilder och filmer till datorn för att kunna ta bort lite från telefonen så att jag ska kunna funktionera som vanligt igen. Ja då upptäcker jag att inte en enda bild från en vecka tillbaks finns sparad :(. Hela vår mysiga helg är bortsopad, för och efterbilderna på huset tex.

Det är inte riktigt illa som när min 5 år gamla blogg blev som bortsopad från hela internätet. Det var ett grymt stort i-landsproblem men oj vad ledsen jag blev och det grämer mig ännu. Där försvann allt om när jag och D träffades, alla flyttar, hela graviditeten och Astrids fyra första månader.

Nu tänker jag tömma telefonen på allt viktigt så får det bli återställning till fabriksinställningar sedan så kanske den kan funka som den ska fram till det är dags att byta, aka tills jag hittar nåt att byta till.

 

2 reaktioner till “Skitteknik!”

    1. Haha.. den dag sen iphoneägare haft sin telefon i två år utan spruvken skärm eller annat då KANSKE jag kan överväga att skaffa en. Plus att jag saknar appar och annat skoj… så näe förresten. Iphone är ganska långt borta.

      Android ftw!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *