Host snörvel och host

image

Jag bjuder på en fin bild av min hemarbetsplats. Det är ett kontor under uppbyggnad. Man ska väl inte gnälla när vi älskar vårt hus så mycket men det hade inte skadat med två rum till ungefär.

Kontoret ska förutom inrymma arbetsplats åt oss även innehålla linneskåp och gästrum. Det blir ganska trångt och upptäckten att de två garderober som står härinne inte går att flytta utan en mer massiv insats gör det inte direkt enkelt att möblera här inne, men det är iaf på gång och vi har åtminstone ett varsitt litet skrivbord och våra gäster en säng. Som dock eventuellt kommer bytas ut mot en luftmadrass.

Idag sitter jag iaf hemma och jobbar för David har gett mig något som jag verkligen inte vill bjuda vidare på jobbet. En rejäl avgrundshosta och ont i kroppen. I familjen går den under namnet Pragsnuvan. Inte för att D blev smittad där, tror vi, utan för att han blev sjuk där. Smittad blev han kanske redan hemma, eller på flyget ner.

Hur som så orkar jag jobba stundvis, stundvis ligger jag däckad i sängen. Ska försöka skrapa ihop till en hel arbetsdag idag iaf.

2 reaktioner till “Host snörvel och host”

    1. Tack!
      Det är inte det lättaste att göra 200 squats när man får världens hostattack efter 3 stycken 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *