Söndagsplaner och helgmorgonrutiner

Efter kontroll av lite väderappar så ser den här dagen skapligt lovande ut. Det ska bli ända upp emot 8 plusgrader. Förmiddagen bjuder på sol men eftermiddagen blir mulen, fast utan nederbörd.

Jag ligger kvar i sängen och drar mig lite. På helgerna brukar vi normalt ta en morgon var. Vi har lite olika agenda, jag och D, med kvarliggandet. David soooover. Han skulle kunna sova hela dagen om vi inte väckte honom som vi brukar runt tio.

Att sova länge har aldrig varit min grej. Har jag bara kommit i säng i tid och det inte varit alltför mycket vaket under natten så känns det bara som slöseri med kvalitativ helgtid att sova. Dock är det så skönt att få ligga kvar och dra sig nån timme alldeles själv. Ligga och lyssna på fåglarna, sträcka på sig, låte kroppen både vakna och slappna av innan man kliver upp. Lite meditativt.

Idag står en sväng till IKEA på schemat, en vitrindörr ska köpas. Vi ska byta luckor i hela köket och ekonomin gör att vi bestämt oss att göra under några månader så att vi kan köpa lite då och då.

När vi kommer hem blir vi nog ute. Plommonträdet ska få bli av med lite vattenskott och barnet bli lite luftat efter att ha varit inne hela dagen igår.

Nu är jag så hungrig så det är nog bäst att kliva upp och stoppa lite mumsig frukost i magen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *