Saker som aldrig blir av – del II

Här kommer fortsättningen på den spännande följetongen – Saker som aldrig blir av.

Den här gången gäller det något som för vissa kanske känns lite äckligt. En av dem är jag själv. Egentligen ÄR det inte äckligt för den torkade efter kanske en halv dag så nu är den stenhård och inte äcklig alls.

Tingesten är alltså en messmörsmacka som ligger i en liten hålighet i instrumentbrädan i min bil. Ratad av barnet för snart två veckor sedan, bortglömd och nu inte längre synbar kan man säga. Det finns liksom aldrig nåt bra tillfälle att slänga den. Jag vill inte direkt hiva ut den på parkeringen på jobbet och att slänga den när jag kommer hem känns som ett för stort projekt när jag ändå ska få med mig handväska, ryggsäck, matkassar, barn och dennes utrustning ur bilen. Ja ni fattar, det kommer aldrig bli av.

Nu när jag kollar på bilden så inser jag att även det där andra som ligger där är saker som inte borde göra det. En trasig glödlampa och förpackningen till den nya, borde tas ut och slängas. Suck. Bilen blir till en sophög kan tyckas.

 

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *