Bloggens nya look

Som ni eventuellt trogna läsare märker så är det lite förändringar i bloggen just nu. Jag försöker hitta ett tema och ett utseende som jag är nöjd med.

Om det var någon som försökte läsa igår kväll så ber jag om ursäkt för efter många om och men upptäcktes det att jag satt och testade på liveversionen.

Det mörklila temat som är just nu diggar jag MEN jag är väldigt irriterad på att inte hela inläggen syns utan att man måste trycka på read more-knappen för att få fram hela inlägget om jag har skrivit mer än ett visst antal rader samt kanske lagt in en bild. Detta kommer det en ändring på bara jag hittat hur jag gör. Det verkar dessutom vara problem med visning av bilderna, iaf har jag det problemet att det inte kommer fram några bilder i de inlägg som har det.

Kanske hinner temat ändras igen innan lösning på problemen kommit, till ett lite ljusare och mer vårigt, men som jag sagt så många gånger tidigare, ni får märka vad som händer och jag hoppas ni inte tröttnar.

Kram på er!

Den hatade knappen:

2013-04-05 12-38-02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *