Kvällspremiär var det ja – bu eller bä?

Jag skrev ju igår innan jag slocknade att jag hade haft en premiär under kvällen. Tyvärr kanske så gällde det ingen glammig filmpremiär eller premiäröppnande av en ny klubb, nej så ser ju inte riktigt mitt liv ut, och glad är jag för det efter att ha varit en trogen instagramföljare av allehanda kändisar ett bra tag nu.

Premiären gällde kvällsmotion. Jag har väääldigt svårt att ta mig ut/iväg för att göra något efter jobbet. Ska jag träna ska det ske före eller i direkt(!) anslutning till arbetsdagen. MEN igår hämtade jag A vanlig tid, vi var ute och lekte en sväng, in och åt middag, hängde lite i köket hela familjen. SEN, när det var dags för lilla fröken att sova, så gav jag mig ut. Jag har ju gett mig fasiken på att jag ska bli stark, detta gäller inte bara i musklerna utan jag vill även få upp konditionen.

Efter lite tips från min för tillfället bästa träningsblogg att läsa, Alla kan träna, så körde jag ett riktigt skönt upplägg igår. Jag sade åt runkeeper att säga åt mig var fjärde minut. Sedan sprang (lufsade) jag, så långt jag orkade. När jag inte orkade mer promenerade jag så raskt jag kunde. När damen i lurarna sa åt mig att nu har det gått fyra minuter igen ja då började jag jogga så långt jag orkade osv osv.

När jag säger att det var skönt upplägg så menar jag inte att det var skönt att ge sig ut och springa. Nej nej, det jag menar är att det var skönt att slippa hålla reda på nåt själv. Nej ut och springa sådär är verkligen fruktansvärt. Jag var ute i 32 minuter, jag vände efter 16 minuter och sprang 16 hem igen, hela den tiden undrade jag vad fasiken jag håller på med. Det är först efteråt. När jag kört ett gäng benböj, lite magövningar, gått in och klätt av mig litegrann och lagt mig på yogamattan, det är DÅ det är sköööönt! Det är då man känner sig så grymt bra och otroligt nöjd.

Om jag kommer ta mig ut igen? Ja det hoppas jag verkligen, vi är två därhemma som hoppas på att komma igång och ska försöka peppa varandra och ge varandra utrymme för träning.

Jag bjuder på en middagsbild. Att äta med den så kallade bebisskeden är det nya heta hemma hos oss.
image

En kommentar till “Kvällspremiär var det ja – bu eller bä?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *