Var ska denna dag sluta?

Jag brukar väldigt sällan vara dumdristig. Jag är för feg och för rädd för vad andra ska tycka för att vara det. Men. Imorse när jag min lilla röda pärla i det vädret som det skulle visa sig att det är, ja då var jag kanske en liten portion av just det.

*Varningssignal 1*
Medan bilen stod på startvärmning så skottade jag av litegrann på uppfarten så att jag skulle ta mig ut ur garaget.

*Varningssignal 2*
När jag tagit mig ur garaget lyste lampan för att bromsvätska behöver fyllas på.

*Varningssignal 3*
När jag fyllt på ovannämnda vätska och backat ner på gatan, så fick jag liksom jucka bilen lite fram och tillbaka för att komma iväg i snön.

*Varningssignal 4*
Bilen släpar i underredet i snön hela slingervägen ut till den ovanligt bra plogade björkevägen.

*Varningssignal 5*
Även om vägen var plogad så dök här upp ett nytt problem. Bilarna som kom åkande syntes cirka 20 meter innan dom åkte förbi där jag skulle svänga ut.

Ja jag tror ni fattar. Så nu sitter jag här på tåget efter att slirat mig in på en för tillfället plogad parkering vid stationen. Hur den ser ut när jag kommer hem i eftermiddag, ja det vet bara den gud som bestämmer över Gävlebuktens snökanon.

En kommentar till “Var ska denna dag sluta?”

  1. ”KLART GÄVLE BEHÖVER MER SNÖ!!” Säger random vädergud och öser på lite till. 🙂 Hör av dig om vägen mot hillevik i eftermiddag verkar allt för svår för din lilla bil, då kan du byta till våran! Tung som en bandvagn, fyrhjulsfriven och diffspärr – Den tar du dig hem med. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *