Vab, vab och vab

Idag är vi hemma, igen. Igår när jag hämtade A på föris hade hon en röd fläck/utslag/bett på kinden, alldeles uppe vid ögat. Naturligtvis googlade jag direkt på svinkoppor och kunde inte riktigt utesluta det så vi bestämde oss för att jag skulle stanna hemma med henne idag för att se hur det skulle utvecklas.

När vi vaknade imorse kunde jag inte riktigt bestämma mig ändå så vi ringde först 1177 som hade massor av råd om hur vi skulle sköta det OM det var svinkoppor. Hon rådde oss att träffa en distriktssköterska för att få svar på vad det kan vara. Är det inte nåt smittsamt har vi knappast råd att vara hemma om man säger så.

Vi får iväg till Astrids nya HVC i Strömsbro och fick äntligen träffa en distriktsköterska som jag mer än gärna kan gå till igen, det har aldrig hänt kan jag säga. Hon var supertrevlig och så himla gullig med Astrid.

Hon hade dessutom goda nyheter, förhoppningsvis. Hon trodde att det kunde vara en hudreaktion mot att den är torr. Jag har inte sett att hon varit fnasig eller torr men hoppas att det ska vara det ändå. Vi köpte en ny tub miniderm och ska smörja ofta, ofta. Vi hoppas att utslaget backar snabbt.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *