Dags igen

image

Ja då var den här igen, snöstormen. Det var lite otrevligt i Söderhamn när jag for därifrån i eftermiddags, det blåste och snöade litegrann. När sedan tåget angjorde Gävle central så klev vi ut i kaoset. Man såg ett par tre meter framför sig och ännu värre blev det såklart i bilen. Efter att ha tagit mig till föris i Hille var jag helt svettig, att köra i den spåriga, decimeterhöga modden med en bil som väger som ett mjölkpaket, typ, var inte det lättaste. Även om jag måste säga att jag är grymt impad över min lilla pärlas vinteregenskaper. På väg hem igen så missade vi infarten till Hilleviksvägen så vi fick köra ända till Trödje för att svänga av på ”genvägen” där, en helt okörd och totalt igenblåst liten grusväg. Spännande värre! Men hem kom vi tillslut och nu sitter vi uppkrupna i soffan med tända ljus överallt och myser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *