VAB – de sista självande timmarna av 48.

Strax efter lunch i onsdags kräktes Astrid på dagis. Hon hade inte fått i sig nåt på lunchen men hade sovit som vanligt. David fick åka och hämta henne samt att han var hemma igår, det första dygnet. Som tur var så var det den enda kräkan som kom tydligen.

Jag fick äran att vara hemma idag. Med en helt pigg tjej som bara inte får träffa folk i några timmar till. Detta betyder att vi kan hitta på i stort sett vad som helst. Först myste i soffan hur mycket som helst, sedan krigade vi lite om att man faktiskt bör ha byxor när benen är som små små istappar.

Efter det tyckte vi att det var bakdags. Snabbast och enklast; kall trolldeg. Naturligtvis grön. Det som är tråkigt med den här kalla är att den torkar ganska snabbt och man kan inte förvara den i kylen så fasligt länge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så nu försöker jag betala räkningar, blogga och rulla små gröna bollar, till en schnöbulle, samtidigt.

Om ett par timmar tänker jag släpa med mig barnet ut till Valbo, inte en enda julklapp har inhandlats och min plan var att slippa släpa med mig barnet för att införskaffa detta. Det höll tyvärr inte det bussbolag som hämtar folk vid ålandsfärjan med om. Min kära mor kan inte komma förrän imorgon kväll och en ganska stor del av julaftonsplaneringen gick i stöpet. Ska det vara så himla svårt att ha en buss på varje färja vavavavava???

Nu håller jag och D våra tummar så sjukt hårt samtidigt som vi slukar vitpeppar och storanvänder handsprit. Det stackars barnet har ju knappt fått en puss på två dagar. Vi vill INTE bli sjuka nu, hör du det vem det än är som bestämmer vem som ska kräkas inälvorna ur sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *