Oj vilken dag

De senaste dagarna har allt bara varit upp och ned och hit och dit. Det tog ut sin rätt på tvååringen efter en dag med firande. Efter att knappt ätit nåt och sovit som skit så hoppas jag att kulmen nåddes idag. Vid sextiden var hon totalt otröstlig. Hon skulle inte sova (såklart), inte leka med radioapan, inte titta på tv, inte bläddra på youtube, inte ha välling, pommes frites eller glass (!). Ja ni fattar ju själva.

Efter nyårsfirande imorgon får vi försöka ta några dagar till återhämtning. Inga måsten liksom utan lite mys, hänga, kanske lite bad och förhoppningsvis lite bob och skidåkning innan det är dags för jobb och dagis igen.

Dagens kalas blev riktigt mysigt iaf. De flesta av Astrids favoriter kunde faktiskt komma och vi har öppnat paket så fingrarna blöder.

Emma och Richard kom tidigt så vi kunde delegera ut lite kalassysslor vilket var tur för vi var lite efter i planeringen.

Ungefär samtide droppade farmor, farfar, moster Anna samt Leia, Marinah och Jocke in så vi var ett redigt gäng som skulle trängas vid fikabordet men det löste sig för alla utom stackars Britten (köksan?!) som fick sitta vid skärbrädan.

När vi stoppat oss fulla med kakor, bullar och tårta dök Björkefamiljen upp. Det var så gulligt att se hur glad Leia blev när Thealie dök upp, gulltjejerna! Då krävdes plötsligt en bilrokad på parkeringen så vips var det bara Johanna, Hans och Thealie kvar. Vart tog den eftermiddagen vägen?

Nu på kvällningen har jag suttit med en trött och ledsen liten tjej som trots det passade på att leka med nya saketna de sista sekunderna av sitt andra år.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *