Testperiod – Burts Bees

Idag kom äntligen mitt paket från eleven.se. Astrids solskyddskräm plus lite produkter åt mig. Jag köpte rengöring och ansiktssmörja från Burts bees, samt deras mirakelsalva vilket ska bli väldigt intressant. Jag antar att den ska vara som den annars så välkända Eight hour creme av Elisabeth Arden. Fast i en grymt snygg och rätt rolig burk.

Hur som helst så testade jag ansiktprodukterna för första gången nu under kvällen.

Första intrycket av ansiktstvätten var först inget vidare. Jag gillar när man får en superren känsla. Det ska liksom säga swooosh när man sköljer rent. Blev lite besviken när jag kände mig flottig efter tvätten, som när man använder rengöringsmjölk. MEN när jag torkat ansiktet så kändes huden helt plötsligt jätteren, len och mjuk.

Det blev ungefär samma med ansiktskrämen. Först kändes det inte alls bra men när den gått in i huden känns det fortfarande rent och fräscht och liksom lätt. Det ska bli spännande att se vad min hud säger om någon vecka.

Tidigare har jag haft Biotherm Aquasource som jag varit väldigt nöjd med men dom produkterna innehåller nog knappt ett enda spår av naturliga produkter.

image

3 reaktioner till “Testperiod – Burts Bees”

  1. Jag förstår vad du menar, men egentligen är ju det där swooshiga inte så bra. ^^Kul att du handlat de där, har varit sugen på att testa ett tag och kommer nog lägga i lite extra i korgen när vi köper solskyddskrämen till Toad.

    1. Nä det är ju så det är, det swooshiga törs man nog inte ens riktigt tänka på vad som orsakar 🙂

      Det är ju totalt livsfarligt när man börjar kolla och läsa. Dom hade mycket intressant på eleven men oinsatt som jag är så var det bara Burts Bees som jag hört talas om så då blev det därifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *