Majmajmåne

Igår var det dags för Astrids andra valborg. Den firade vi hos moster Ida och hela familjen och var supertrevligt.

Väl vid brasan blev fröken som förbytt. Hon skrattade, skrek och härmade raketernas ljud. Det blev sent och hon somnade inte i bilen förrän efter tio.

Redan kl sju vaknade hon och hela dagen har varit upp och ner. Hon har sovit två gånger och varit såååå mammig. Inte ens Ronja kunde locka henne från mig idag. Bara gnäll och inget har passat. Jag förstår henne, man vet ju själv hur man känner sig dagen efter fest.

Nu ska jag fortsätta titta på Humorgalan – för varenda unge. Hur det går kan jag knappt gå in på men det går åt ett par näsdukar kan jag säga. Det var jobbigt att se hur miljontals barn har det innan jag själv fick ett. Men nu är det tusen resor värre. Att just hon drog en vinstlott liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *