Fredagskänsla?

Jag har fortfarande inte jobbat en hel vecka så det där med fredagskänsla har fortfarande inte infunnit sig riktigt.

Idag har vi en liten specialdag på jobbet med tema Skatteverkets inriktning på förmiddagen och på eftermiddagen har vi lite friskvård där jag valt Kundaliniyoga. Det ska bli spännande. Extra spännande med tanke på att jag är stelast i Sverige nu efter A kom till världen. Men kanske kan det vara nåt att fortsätta med, vi får se 🙂

Imorse kom inget tåg men jag hade sån tur att en snäll kollega sa att jag fick åka med när jag mötte denne på gågatan i stan, så vi tog bilen istället.

Idag är det dags för BVC-besök. Det var ju 4 månader sedan sist nästan så det ska bli väldigt spännande att se hur stor hon blivit. Man märker ju tex att hon nu når upp till ledstången i trappan hur lätt som helst, något hon definitivt inte gjorde när vi kom hem från Tyskland (vilket var senast vi vägde och mätte). Jag tror dessutom att dom har lite sån där kontroll på vad hon kan eller inte, är inte så orolig på den fronten. Dock ska det bli intressant vad som hänt med viktkurvan efter alla sjukor och förmågan att gå och springa :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *