Bus och skratt

Idag tog vi oss iväg tidigt (dock ej tidigt nog) mot bussen till Hemlingby för ett besök på deras öppna förskola. Det var en väldigt trevlig förmiddag vi hade där med massor av lek, bus och gott fika.

Det är så roligt att se henne leka på ett sånt där ställe. Då kan man bara sitta och titta medan hon cirklar omkring bland leksakerna och dom andra barnen och bara skrattar och pratar, funderar, fixar och leker. Ibland tittar hon upp, ser att jag är kvar där hon lämnade mig och så skrattar hon lite. Det är ett typiskt sånt där litet tillfälle som man hoppas att man kommer ihåg.

Hon är överlag väldigt skrattig och busig nu. Det är viktigt att jag är med henne och leker på dagarna. Så fort jag börjar med något annat blir det högljudda protester men så länge vi leker och busar så kan hon skratta och toka sig hur länge som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *