Rutiner.. ibland då

Förra veckan flöt allt på hur bra som helst. Sov 10 och 15, natt 19:45-07:00 (ungefär). Samt mat 07:30, 11, 16 och 19.

Den här veckan funkar ingenting. Hon vaknar tidigt och vill sova en lite stund till innan frukost, frukosten blir sen, lunchen blir sen. Hon vill inte sova på dagen men är så trött så hon inte vet vart hon ska ta vägen.

Fyra dagar av detta resulterade idag i total meltdown. Vid tre-tiden när vi kom hem från affären bara grät hon. Inte leka, inte mysa, inte MeckarMicke, inte äta och absolut inte sova. Det enda som fungerade var att sitta i mammas famn. Inte mysa i soffan eller sängen utan gåendes, liksom skumpandes, precis som när hon var en riktigt liten bebis.

Efter ett tag när jag började tappa känseln i armarna bet jag i det sura och bar henne tre trappor ner där selen låg i vagnen. Efter en stund i selen sov hon en stock. Riktigt mysigt att ha henne sovandes på bröstet, det var ett tag sen om man säger så.

2 reaktioner till “Rutiner.. ibland då”

  1. Ja, det är inte alltid rutiner funkar som de ska…. Själva har vi bytt ut vaggandet till sömns mot endast sitta, tittandes på tv i mammas eller pappas knä…. Då somnar hon som en stock. Dessutom bökar hon HELA nätterna igenom nu. Hon som sovit såååå bra på nätterna. Men icke! Förhoppningsvis går det över…Kramar från M&L

  2. Jag här bökas det också hela nätterna… hon far runt runt runt som en propeller och blir arg och ledsen när hon kör fast i nåt hörn :S Suck… Tur att dom är så söta när dom skrattar 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *