Pysselmaja

Plonk.. tatetetdatatetdate… plonk tatdetamamenemanemadeta… plonk mamappptttatatde… Ja ni fattar. Så låter det här hemma för tillfället.

Lilla fröken har en låda med plastklossar. Hon sitter vid köksbordet och plockar en och en, hänger sig över stolskanten, tittar på golvet.. och släpper klossen. På det en liten monolog innan det är dags för nästa. Efter 6 klossar, med två kvar i lådan samt två leksakstelefoner tröttnar hon. Tar tag i kanten på lådan, hivar den över bordskanten och släpper.
Man kan ge henne i stort sett vad som helst nu så kan hon sitta och pyssla ett bra tag. Stod och vek kläder och lade en hög framför henne där hon satt på golvet. Det såg ut som hon kommit till paradiset. Satt och plockade med klädhögen i säkert 20 minuter innan hon helt plötsligt i ett lyckorus kastade sig bakåt och slog huvudet stenhårt i golvet.
—————————–
Tand nummer tre har tittat upp nu, även den helt obemärkt. Det är högra framtanden upp som helt plötsligt en dag syntes jätteväl, dagen därpå hade den spruckit igenom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *